tisdag 23 augusti 2016

Igång igen... och lekstuge-makover!

Då var man igång igen, andra veckan efter 5 veckors semester. Det går s å fort.. Vi har haft en fantastisk sommar och gjort massor av kul saker men, det känns alltid tungt när verkligheten gör sig påmind och det är dags att återvända till vardagen.

Sista veckan har vi donat i dotterns lekstuga. Hon hade önskemål om att göra om så att det passade henne bättre. Önskemålen var, en myshörna, kunna sitta och pyssla/måla, spela spel och lyssna på musik. Färgerna skulle gå i blått - vitt - rött.

Så... Ut åkte den gamla leksaksspisen som hon växt ifrån och in med en soffa. Soffan gjorde vi av 3 Lack-bord (hon hade redan ett så vi kompletterade med två till) från IKEA och en madrass som vi klädde med en masonitskiva i botten. Sedan sydde vi m a s s o r av kuddar!

Vi skapade en skrivbord med en mdf-skiva som vi måttbeställde. Denna klädde vi med vaxduk. Två pallar blev det så kompisen får plats också.

Hon är mycket nöjd med resultatet och nu hänger hon med kompisar i lekstugan och det är så roligt att den används. Med tiden är det tänkt att den ska tas över av mamma och pappa för förvaring/förråd, men vi får vänta lite till ;-)

1 kommentar:

 1. Heeeej vännen!
  Såååå himla fint! Där skulle jag med trivas och ligga o läsa en bok (för slappar o läser böcker gör man ju en hel del eller hur ;-))
  Supermysigt blev det verkligen!
  Härligt med Tylösand! Har aldrig varit där, har du?
  Vi ska ju på kick-off med M:s jobb, så det känns otroligt lyxigt att få följa med på det två ggr om året :)
  Så snart helg... Det är segt att komma igång, för det är allt skönt att vara ledig, eller hur :-)
  Kram Anna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!