söndag 8 februari 2015

Hemma igen.

Så var vi hemma igen efter en helt underbar vecka i Sälen. Vi har åkt skidor i Lindvallen, Hundfjället och Tandådalen. Veckan gick så otroligt fort och vi har åkt massor med skidor. Jag får se upp med vår snart 7-åriga dotter som kommer fräsa förbi mig i backen snart! Jag får redan nu ligga i för att hänga med.. Hon är så otroligt duktig!

Idag har vi packat upp, tvättat och handlat. Några tulpaner får pigga upp mig idag. Snart väntar jobb och vardagsliv igen...2 kommentarer:

 1. Ja, man får se upp med de där barnen;-)
  O hon som har åkt sedan hon föddes i princip kan nog konsten kan jag tro;-)
  Härligt att ni haft det så bra!
  Det är fint här med tack :) Mannen o jag åker på en liten tripp i helgen. Inte ofta vi gör det så det är dax. Fast lite nytta med nöje om man säger så. Han ska jobba i Malmö fredag och lite lö fm, så jag följer med o så stannar vi till söndag. Det är lyx att bo på hotell och bara strosa runt på stan lite. Förhoppningsvis blir det en tur över till Köpenhamn med:)
  Ha de gott vännen så hoppas jag vi ses en stund på torsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Varje år tänker jag gro ekollon och så glömmer jag det om och om igen. Nu blir jag så avundsjuk på dig som har en hel drös. Älskar när det kommer blad, det är så fint, mycket snyggare med gröna växter än blommor tycker jag, som gillar stilrent. Tips till dig som tack för påminnelsen: Tävla hos mina vänner: http://www.ljuvamagnolia.se/ och http://haga26.se/

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!