tisdag 2 december 2014

Advent.

Så passerade första advent helt plötsligt. Alltid lika oväntat och hastigt. Vart tog hösten vägen och kommer det någon vinter? Lite snöflingor skulle passa fint nu, ljusa upp lite och höja stämningen.

Vi hängde stjärnor, glöggade lyssnade till Duran & Mollans julskiva och i söndags blev det en tur till kyrkan för dottern skulle sjunga på mässan.

Vi hann med ett bak också. Jag kom på mitt under utbakningen att jag glömt socker i degen... Jag kompletterade därför med lite pärlsocker ovanpå istället. Det blev helt okej och alldeles nyttiga lussekatter ju!

 
 
Här är årets adventsljusstakar. Samma som de senaste två åren. Jag har liksom fastnat för denna varianten och varierar dekorationen på flaskorna. I år blev det svart-vita band och en enkvist från skogen.

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ja, varför ändra på ett vinnande koncept! Så fint!
  Min är liksom inte ens klar än... Målade precis. Men till 2:a advent blir den klar iaf. Har gjort en DIY kopia på Ferm Livings ljusstake med träkulor. Hoppas det blir bra. O så kan man ju ha den annars med om man vill:)

  Ja, du. Det är väl så här att kroppen tar ut sin rätt nu om man säger så. Jag tycker egentligen det är jobbigt att erkänna och jag avskyr att låta gnällig.
  Så jag har drabbats av utmattningsymptom kan man säga. Inte så konstigt sa Katarina, min läkare i Sth, igår. Det drabbar de flesta som varit sjuka, men hon menade att jag säkert trängt undan det i många år.
  Men jag har kontakt med en jättebra KBT-terapeut och försöker lära mig att slå ner på tempot ibland.
  Men annars har jag det bra och det är jag glad för:)

  Gärna en lunch en dag. Hur har du nästa eller nästnästa vecka? Vilka dagar passar dig?
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Superfin adventsljusstake o mysigt med lussekattsbak. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Så fin ljusstake! Gott med lussebullar. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Så gott med lussekatter (och som du sa allt från Hembakat)
  Här blir det bak till
  Helgen

  Fin adventsljusstake. Jag har något liknande men i vaser, tänkte någon fin kvist i dom sen..

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!