lördag 30 augusti 2014

Helgbukett.

Ja, det finns inte så mycket blommor kvar i trädgården nu längre när det går mot höst. En av mina favoriter är kärleksörten och den är ju dessutom supertacksam att plocka in. Den kan stå nästan hur länge som helst.
En helgbukett skrapade vi ihop i trädgården igår och den står så fint på soffbordet.


 
Nu blir det TV-kväll och jag laddar för Nattloppet som ska springas klockan 22. Ett lopp på 5,7 km med upplysta marschaller längs banan. Det ska bli spännande...
 
Fortsatt trevlig helg önskar jag Er!

5 kommentarer:

 1. Visst är det fint med höstblommorna. Superfina du har där! Men heja du vad duktig! Hur gick det? Måste vara lite häftigt att springa så där på "natten".
  Hoppas kvällen är bra! kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra, men lite för mörkt var det. Läskigt att inte veta vart man sätter fötterna... Jag föredrar nog att springa när det är ljust, men det var häftigt att ha gjort det!

   Radera
 2. Hej vännen!
  Så fin bukett! Ja, klart du ska med nästa gång. Jösses va kul vi hade. Så att Stina o jag funderar på om vi kanske ska.. i kalmar..???
  Just nu är jag sjuk, men vi kan se hur det artat till sig på jobbet nästa vecka. Skitjobbigt att vara sjuk nu när det är terminsstart. Men med en ond hals och ingen röst gör jag liksom ingen nytta :(
  Vi hörs!!! Gick det bra på loppet?
  Kramar Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra, men det var så mycket folk! 1 400 anmälda i lilla Kalmar!
   Vi hörs nästa vecka då. Skickar massor med krya på dig-kramar!

   Radera
 3. Men tänk vad fint att kunna plocka in egna blommor fortfarande ändå! Vi har typ inget kvar ute i trädgården... så det blir något att tänka på till kommande år, att plantera grejer som står sig fram till hösten.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!