tisdag 25 mars 2014

Våffeldag.

Då var det våffeldagen och så här såg det ut på jobbet i morse. Tjocka gräddade våfflor a´la Leila med massor av färsk frukt toppad med honung, citron och riven mandelmassa, vispad grädde och smält mörk choklad. Bra start på dagen!




6 kommentarer:

  1. Så gott! Tror att jag bjuder in mig till ditt jobb nästa år;-)
    Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Men mums!! Och på jobbet! Lyxigt värre!

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  3. Oj, vilken start på dagen!!!
    Så gott, hade jag behövt nu kan jag säga.
    Både kropp och själ är helt uttömda...
    Men jag är iaf lite mer på benen idag och febern verkar äntligen ha gett med sig. Men vilken pärs, inte kul alls faktiskt.
    Nu vill jag ha den riktiga varma våren som skrämmer bort varendaste bacill!!!
    Kraaaam Anna

    SvaraRadera
  4. Woooow så gott! Vilken lyx att få det på jobbet, kan man komma nästa år och vara med!
    Vi åt traditionella med sylt och grädde, ja om det nu är traditionellt ;-)
    Kram på dig
    Sandra

    SvaraRadera
  5. Vilka fina våfflor! :) Man önskar ju att det var våffeldag, varje dag!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!