måndag 5 augusti 2013

Danskt.

Snubblade över dessa inspirerande bilder när jag surfade runt under semestern. De publicerades i Sköna hem nr1, 2012. Läs mer om det här.

Hemmet ligger i Köpenhamn och har ett nordiskt ljus med inslag av shabby chic, kristallkronor, trä och föremål från hela världen. Sååå himla fint och inpirerande nu när man börjar fundera på höstens inredning!
3 kommentarer:

 1. Gillar gillar gillar!!!
  De där danskarna kan det där med inredning alltså!!
  hoppas första dagen på jobbet gick bra ändå.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hallå där!!
  Visst är det härligt att man faktiskt bor i ett riktigt semesterparadis. Så mycket att upptäcka på ganska nära håll. Och tänk när jag var liten bodde vi i en militräbarack i Trollskogen, ha ha ha.. Min mosterns dåvarande man jobbade inom det militära så vi kunde låna/hyra den bostaden. Spännande värre när man var barn:-)
  Nu är man på jobbet igen och här är ganska lugnt än så länge. Nästa vecka börjar sjöstudenterna så det blir lite mer fart;-)

  Tack för bilden från Liseberg, underbar!
  Hoppas ni haft en skön helg!
  Då börjar snart panelen va?
  Ha en bra dag vännen!
  Kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir presentation av panelen i augusti. Vet inte riktigt när.. Första gången ut för mig var september tror jag. Spännande och lite marknadsföring för min blogg på köpet så nu måste jag hålla den tipp-topp :-)
   Kram

   Radera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!