torsdag 16 maj 2013

Det blommar.

Oh my, vilken härlig dag det var idag! Underbar sommarvärme som värmer oss. Vackert är det med blommor och grönt överallt och nu blommor päronträdet. En jättegammalt päronträd från när huset byggdes som blommar i överflöd men inte levererar speciellt mycket frukt, men vem kan motstå detta fina träd.. Det får stå kvar.


1 kommentar:

 1. Hej vännen!!
  Kortison är ju universalläkemedlet all times, så det brukar ju lindra. Mamma åt det tills för ett tag sedan då hon väl mer eller mindre tjatade på läkaren att få sluta. Kortison har ju vissa bieffekter, men antagligen har infektionen blommat upp kraftigt efter hon slutade med kortisonet igen.. Så då blev det upp-och-ned i fredags och jag fick tvinga henne att ringa 1177, som sa att vi skulle åka in. Mamma ska opereras och väntar på tid till det. De kommer då att ta av en bit av tarmen och förhoppningsvis kommer detta att lindra bekymren en hel del. Antagligen tar man liksom bort den del som är väldigt retad/skadad.

  Ja, vi är ju under utredning med Tyra och hennes hals så det är därför vi måste springa till Vårdcentralen titt som tätt. Vi har återbesök på Örn-Näsa-Hals i juli så fram tills dess måste vi ringa och åka dit varje gång hon har ont i halsen, vilket ju är typ jämt...
  Så just nu längtar jag väääääääääldigt mycket efter semester och lite lugn o ro:-)
  Hur är det med er annars då??
  Hu, jag har bara beklagat mig, det är bra också, men du vet vissa dagar vill man bara ligga kvar under täcket;-)
  Må gott!
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!