Nyår firades med bästa vänner på tu man hand med otroligt god mat, bl.a. löjrom, pilgrimsmusslor, lamm och nougat-semifreddo, mums! Här visar jag några bilder på dukningen (ja, pinnar och kottar igen..) och champagneskålen (frysta mangobitar i glasen) vid tolvslaget. Tack för en mycket trevligt kväll!





Fantastikt fin dukning Erika!!! Visst är det fint att ta in naturen hemma =)
SvaraRaderaVi var bortbjudna och bortskämda!! En toppenkväll =)
Och du, nog för att jag har bråttom i tiden ibland, men vi kan väl ta 2012 först ;-)
Kram på dig och familjen!
Ha ha ha, har ändrat detta - vore ju synd att hoppa över ett helt år ;-)
SvaraRaderaGod fortsättning till Er!
Kram
så vackert dukat och den där menyn lät ju nästan för bra för att vara sann...*ler...önskar dig ett Gott nytt 2012 ...Kram...
SvaraRaderaPernilla
STORT Tack för ett underbart Nyårsfirande! :)
SvaraRaderaSå fin dukning!
SvaraRaderaHittade hit, via "Piazzan"... Du hade lämnat en kommentar angående brons. Om du vill veta vad jag tycker, så tycker jag att brons och silver/stål är jättesnyggt tillsammans! ;)
/ Maria